Meteosport i Besttrail, acord a favor de l’esport outdoor

meteosport

Meteosport, aplicació desenvolupada por Meteoclim Services que ofereix informació meteorològica detallada per qualsevol ruta outdoor, i Besttrail, dedicada a les competicions esportives a l’aire lliure, han arribat a un acord de col·laboració per incloure les diferents proves organitzades per la companyia en la secció d’esdeveniments de l’eina mòbil.

Gràcies a aquest conveni, els usuaris de Meteosport poden accedir a totes les competicions que organitzi Besttrail, així com als recorreguts que les formen i per suposat a la predicció meteorològica per a cadascuna d’elles. Un servei tant movilper als participants de les diferents proves, que podran realitzar entrenaments previs en les rutes de la competició, com para qualsevol usuari amant de les activitats outdoor que vulgui sumar nous recorreguts a la seva llista. 

Trail, natació, ciclisme i duatló són algunes de les disciplines que inclou Besttrail en l’organització dels seus esdeveniments esportius. Per al proper mes, abril de 2016, estan previstes tres competicions: Terranegra Trail, el diumenge 3, Swimrun Costa Brava, el dissabte 16, i Ultrabike, el dissabte 30. Els mesos de maig, juny, juliol, agost, setembre, octubre, novembre i desembre també comptaran amb diferents competicions entre els seus caps de setmana.

Qualsevol usuari mòbil que desitgi estar informat de les condicions meteorològiques de les properes proves esportives organitzades per Besttrail i dels recorreguts que les formaran, no ha de fer res més que descarregar l’aplicació Meteosport. És fàcil i gratuït. Tot gràcies a aquest acord de col·laboració per recolzar l’esport outdoor.

Compartir:

Entradas relacionadas

Un comentario sobre «Meteosport i Besttrail, acord a favor de l’esport outdoor»

Deja tu comentario